back

De er tilbage

Klassikeren!

De Klassiske uger

Oversigt

Klassikeren er de gode retter vi alle kender og holder af. Stor variation fra uge til uge og en pris hvor alle kan spise ude en gang eller to om måneden. Klassiskerne er udvalgt fra vores gæsters ønsker og og vil hele altid være at finde i vores hyggelige restaurent lige ved siden af vores ala carte kort.

Hvad tiden bringer

Her finder du hele oversigten på hvilken klassiker der serveres i hvilken uge. Nederst på siden, kan du hente en oversigt, lige til at printee ud og hænge på køleskabet.

  • (22/10-26/10) Braiseret kalvespidsbryst

    serveret med grov kartoffel kompot & peberrod sauce

  • (29/10-2/11) Fiskefrikadeller

    Lavet af torsk og lyssej samt urte remo, grillet citron & kogte kartofler vendt i dildsmør

  • (5/11-9/11) Pulled pork

    med bbq sauce & nordisk coleslaw

  • (12/11-16/11) Wiener schnitzel

    med ærter, brasede kartofler & sky sauce

  • (19/11-23/11) Stegt flæsk

    med persille sovs hjemmesyltede rødbeder samt kogte kartofler

  • (26/11-30/11) Flæskesteg

    med hjemmelavet rødkål & hvide samt brune kartofler

  • (3/12-7/12) Stegt svinemørbrad

    med champignon a la creme & ristede kartofler

  • (10/12-14/12) Grønlangkål

    med hjemmelavet sennep & og kogt julemedister

  • 17/12-20/12) Stegt and

    med alt hvad julen begære

Hent en pdf til køleskabet. Klik her

Book bord til klassikeren

med venlig hilsen
Andreas & René Trane

-CHEF-
Pierre Gabant