back

De er tilbage

Klassikeren!

De Klassiske uger

Oversigt

Klassikeren er de gode retter vi alle kender og holder af. Stor variation fra uge til uge og en pris hvor alle kan spise ude en gang eller to om måneden. Klassiskerne er udvalgt fra vores gæsters ønsker og og vil hele altid være at finde i vores hyggelige restaurent lige ved siden af vores ala carte kort.

Hvad tiden bringer

Her finder du hele oversigten på hvilken klassiker der serveres i hvilken uge. Nederst på siden, kan du hente en oversigt, lige til at printee ud og hænge på køleskabet.

  • (7/8-13/8) Grydestegt kylling

    med hjemmesyltede agurk samt kartofler & “mormor” sovs

  • (14/8-20/8) Fiskefrikadeller

    Lavet af torsk og lyssej samt urte remo, grillet citron & kogte kartofler vendt i dildsmør

  • (21/8-27/8) Bøf bearnaise

    med fritter & grøn salat (OBS tillæg på 20kr på denne ret)

  • (28/8-3/9) Wiener schnitzel

    med ærter, brasede kartofler & sky sauce

  • (4/9-10/9) Stegt flæsk

    med persille sovs hjemmesyltede rødbeder samt kogte kartofler

  • (11/9-17/9) Pulled pork

    med BBQ sauce, fritter & coleslaw

  • (18/9-24/9) Svine kortelet

    med stegte svampe & kartoffel kompot

  • (25/9-1/10) Gullasch af kalv

    med kartoffel creme samt syrnet fløde

  • (2/10-8/10) Hjemmelavet frikadeller

    med stuvet kål & kartofler

  • (9/10-15/10) Stroganoff

    af mørbrad spidser med kartoffel pure & urter

Hent en pdf til køleskabet. Klik her

Book bord til klassikeren

med venlig hilsen
Andreas & René Trane

-CHEF-
Pierre Gabant