>

back

Vores historie

Hvorfor vi elsker..

..det vi laver

Håber du vil nyde det, som vi gør

Velkommen til det nye, Gamle Røgeri

Marts 2017 overtog René Trane køkken og restaurant 'Det Gamle Røgeri her i Greve. Stedet har længet været kendt for kvalitet, et godt vinudvalg og hyggelige omgivelser. Det vil på ingen måde ændre sig men nye tiltag vil du blive præsenteret for, som tiden skrider frem.

René vil fortsætte med det høje niveau og det gode værtskab. Fremtiden vil bringe udvikling indenfor det gastronomiske med René Trane som køkkenchef. Han vil med sin erfaring og fortid hos blandt andet Claus Meyer, skabe retter som du allerede kender, men med hans eget personlige spin.

PÅ DET GAMLE RØGERI, møder du personer med nysgerrighed, opfindergen og lysten til at skabe gode oplevelser.

Nysgerrighed til at lære mere, lære nyt og bare udforske alle de fantastiske råvarer som verdenen har at byde på. Opfinderen i os alle driver os til at lede efter nye måde at gøre tingene på. Det er ikke anderledes for folket på Det Gamle Røgeri. Udvikle nye retter, nye sammensætninger af det du allerede kender.

Viljen skal bæres af lysten og den fejler intet hos de nye ejere af Det Gamle Røgeri. René Trane har mange år i faget, som har bragt dem rundt i det gastronomiske landskab. Han vil med sikker hånd, fortsætte den succes, som Det Gamle Røgeri er bygget på.

René og resten af de personer du møder på Det Gamle Røgeri, vil med deres nysgerrighed, al den vilje og lyst de besidder, være med til at skabe nogle rammer, hvor du som gæst, vil få nogle gastronomiske oplevelser og blot skal nyde det gode værtskab

Venlig hilsen:
Rene Trane

Manden bag

Passion, energi & kærlighed til friske råvarer

Det Gamle Røgeri - Rene Trane

René Trane Køkkenchef

Op til Top

Det Gamle Røgeri · Havnevej 7, 2670 Greve · T: +45 43 69 90 80 · info@detgamleroegeri.dk