back

Selskaber & events

Når mennesker samles

De skiftende årstider

Vi er alle vant til at året starter i januar, men sådan er det ikke helt mere når vi taler om råvarer. Det vi tidligere havde mest af i de tidliger måneder på året, er nu skubbet til marts og april. Det er også derfor vores menuer for foråret starter i marts måned, og ikke i januar som man ville forvente i "gamle" dage.

Min bror og jeg, er født og opvokset på Lolland. Det er vi faktisk ret stolte af, for nede på pløtten, findes et fantastiske udvalg af dejlige lokal produceret råvarer, som bare gør maden smager mere oomph.. Vi vil hele tiden bruge de Lollandske råvarer i køkkenet men som vi lærer det lokale område at kende bedre, vil vi helt klart også benytte alle de lokale produkter vi kan få fingerne i.

Vi vil introducere dig for vores lokale lollandske leverandører som tiden skrider frem. Steder som Knuthenlund, Lilleø er forholdvis kendte steder for deres høje kvalitet af fantastiske produkter. Vi vil også gerne byde dig på de mest lækre gulerødder fra Tokkerupgård, sprøde fennikel fra Lollefrugt og mange mange flere.

Velbekomme

Venlig hilsen:
Rene Trane

Sankt Hans Aften - 2017 - Niels Brink - Intimkoncert

Læs om hele arrangementet her

Hold Sankt Hans aften på Det Gamle Røgeri i Greve med udvalgt 5 retters menu til de voksne og special menu til de mindre. En aften i godt selvskab og live musik af Niels Brinck


Røgeriets Brunch

En fantastisk weekend næsten nødt til at indeholde med en brunch, den ultimative blanding af morgenmad og frokost. På Det Gamle Røgeri, har du en fantastisk mulighed for at samles med gode venner og familie og afholde en hyggelig brunch.

"Brunch: The socially acceptable excuse for daydrinking"

  • De lune

      Hjemmebagt brød, røræg, bacon, brunch pølser og pandekager med sirup

  • De kolde

      Yoghurt, müsli, frisk frugt, parmaskinke med artiskok, æg cocotte, varmrøget laks med spinat, grønsagstærte, 2 modne oste og wienerbrød

  • De flydende

      2 slags hjemmelavet marmelade samt kaffe og te ad libitum

  • Brunch selskab

    265KR

    Bestilles til min. 20 personer. Kontakt os hvis du har ønsker eller forespørgsler


Røgeriets Frokostbuffet

En afslappet frokost, hvor alle gæsterne har tid at hygge og tale med hinanden, imens de henter hjemmelavet frokostretter i buffeten. En stort udvalg i retter for enhver smag, kombineret af både kolde og lune retter.

  • De kolde

      3 slags sild - marieneret, krydder og karry med løg, kapers & fedt. Varmrøget laks med flødestuvet spinat. 2 slags charcuteri. Kyllingesalat med bacon. To slags gode oste med oliven & syltede nødder

  • De lune

      Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade & citron og rosastegt kalvefilet med grøn salat

  • De ekstra muligheder

      Håndpillede rejer m/ æg +25DK. Koldrøget laks med røræg +25DK. 3 stk petit four +30DK. Cheesecake +40DK

      Priserne er per person

  • Frokostbuffet

    239DK

    Bestilles til min. 20 personer. Kontakt os hvis du har ønsker eller forespørgsler

Selskab på Det Gamle Røgeri

At holde fest, kræver for det meste noget planlægning og du ønsker blot at det hele forløber som du havde tænkt det. På Det Gamle Røgeri, synes vi også du skal have nogle muligheder at vælge imellem, når det handler om menuen. Vi har lavet nogle forslag, som giver dig muligheden for, selv at sammensætte menuen, udfra de ønsker du måtte have til en menu der vil glæde alle dine gæster.

Intet er sat i sten, som man siger. Derfor skal du kun tage vores forslag som netop, forslag. Har du nogle ønsker eller savner du noget specielt til menuen, er vi altid åbne overfor at tilrette menuen, så passer helt perfekt til din fest.

Skal festen holdes derhjemme, leverer Det Gamle Røgeri hele menuen, direkte på adressen, så du blot skal lave de sidste forberedelser inden menuen serveres for dine gæster.

Du skal blot kontakte os eller komme forbi restauranten, til en kop kaffe og en snak om hvordan du tænker en hyggelig aften med venner og familie skal forløbe, enten i vores hyggelige restaurant eller hjemme hos dig selv

"You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming"

Forårets menuforslag

Marts, april & maj

Spring til sæson: Sommer · Efterår · Vinter

Forårets forretter

  • Stenbidderrogn

      ...rørt med røget makral og purløg samt et pocheret æg og fed creme fraiche

  • Saltet laks fra Guldborgsund

      ... med spæde salater og vilde urter samt gedefrisk ost fra stokkemarked og sprød rug

  • Strandkrabbe bisque

      ...af krabber serveret med rå æbler og urter samt hvede chip

  • Capaccio af graved kalvelår

      ...og ramsløg mayo, røget salt, sprøde salater samt høvlet fårerost, rå forårsløg og knas

Forårets Hovedretter

  • Stegt kylling

      ..med løg i forskellige tilberedninger (cremet, syltet og stegt) serveret med skummende sauce vin blanc

  • Helstegt kalvetyksteg

      ...med syltede og stegte gulerødder vendt i sprøde ramsløg samt en luftig ramsløg bearnaise

  • Stegt lammekølle med grillede porre

      ...samt brændte hvidløg severet med skummet lamme sauce og tørret kapers

  • Bagt torsk med grillede asparges

      ...samt rå sprøde asparges, hertil en skummende muslinge sauce

Til alle hovedretter følger kartofler efter ønske: Kogte kartofler vendt med smør og persille, små ristede kartofler i brunet smør eller Pommes anna (kartoffel bagt i lag med smør og løg).

Tilkøb af en oste servering med 3 slags lokale oste med hjemmelavet kompot og knækbrød

Forårets desserter

  • Hvid chokolade parfait

      ...serveret med iskold rabarber suppe og rabarber tærte

  • Klassisk rarbarber kage

      ...med vanilje creme og luftige makroner

  • Intens chokolade brownie

      ...serveret med vanilje iscreme og krokant

  • Fløderand med smag af Lilleø brændevin

      ...samt cremefraice sorbet og karamel flager


"Let us dance in the sun, wearing wild flowers in our hair..."

Sommerens menuforslag

Juni, juli & august

Spring til sæson: Forår · Efterår · Vinter · Toppen af siden

Sommerens forretter

  • Dampede asparges fra Nordsjælland

      ...serveret med friske fjordrejer fra Guldborg samt en ægte Sauce Hollandaise

  • Lun salat af nye kartofler fra lollandske gaarde

      ...med kold røgede æggeblomme og skummende hø ost samt sprød hvede knas

  • Kold røgede laks med peberrodscreme

      ...serveret med sprøde rugflager og rå radiser

  • Hjemmelavet tarteletter med fyld af økologisk kylling

      ...samt letstuvede sommer grønt

Sommerens Hovedretter

  • Ryg af Okse med urte bearnaise

      ...samt grillede gulerødder og persillerødder

  • Sommerbuk fra Lolland

      ...serveret med glaskål og friske ærter, samt en persille sky sauce

  • Frikassé af økologisk kylling

      ...med savoykål og svampe i lys sauce med urter

  • Stegt Rødspættefilet

      ...serveret med stuvede kantareller og lys persille sauce

Til alle hovedretter følger kartofler efter ønske: Kogte kartofler vendt med smør og persille, stuvede kartofler med urter eller Pommes anna (kartoffel bagt i lag med smør og løg).

Tilkøb af en oste servering med 3 slags lokale oste med hjemmelavet kompot og knækbrød

Sommerens Desserter

  • Hjemmelavet tærte med saftige jordbær

      ...og konditor creme samt en iscreme på hø

  • Hindbær sorbet

      ...serveret med hjemmelavet roulade med fyld af hindbær og havre crumble

  • Sorbet på hyldeblomst

      ...samt luftig hyldeblomst, bagt hvid chokolade og kerner

  • Citron fromage med is

      ...lavet på koldskål drysset med hjemmelavet kammerjunker


"Autumn is a second spring when every leaf is a flower"

Efterårets menuforslag

September, Oktober & november

Spring til sæson: Forår · Sommer · Vinter · Toppen af siden

Efterårets forretter

  • Laksetatar af røget og rå laks

      ...med krydderurter, kapers og kartoffel chips

  • Terrin af braiseret hare

      ...vendt med dejlige æbler fra Lilleø, kørvel samt svampecreme

  • Syltede, bagt og rå Rødbeder

      ...vendt med lidt senneps korn. Serveret med mousse af fårerfriskost fra Knuthenlund og olie på havesyre fra skoven

  • Sprængt fasan bryst og confiteret lår

      ...fra den lokale jæger serveret med en råkost af rodfrugter og æbler

Efterårets Hovedretter

  • Stegt ryg af økologisk gris

      ...serveret med cremede og syltede græskar samt mild peber sauce

  • Sprængt kalvecoulotte med glaserede rodfrugter

      ...serveret med peberrodsauce af vild peberrod fra Lilleø

  • Grillet rådyr kølle

      ...serveret med stegte skorzonerrod og tyttebær, samt sauce på æble brændevin fra Lilleø

  • Let røgede Torsk

      ...med stegt blomkåls puré, rå blomkål revet fint med lidt citron samt en ægte sauce med masse af urter

Til alle hovedretter følger kartofler efter ønske: Grov kartoffel kompot med hvidløg, små ristede kartofler i brunet smør eller Pommes anna (kartoffel bagt i lag med smør og løg).

Tilkøb af en oste servering med 3 slags lokale oste med hjemmelavet kompot og knækbrød

Efterårets Desserter

  • Æble trifli

      ...med en fed vaniljecreme og hjemmelavet makroner

  • Pærer tærte

      ...med lidt rosmarin og vanilje iscreme

  • Bagte blommer med iscreme

      ...lavet på brun farin samt blomme kompot og sukkeristet rugbrød

  • Kvæder serveret som iscreme

      ...med saltet karamel, sprøde marengs og en mousse på tahiti vanilje


"Let us love winter, for it is the spring of genius"

Vinterens menuforslag

December, januar & februar

Spring til sæson: Forår · Sommer · Efterår · Toppen af siden

Vinterens forretter

  • Stegte torskebukser fra Mosede

      ...serveret med salsa af grønkål og æbler samt en ægte Sauce Remoulade

  • Graved Andebryst af and fra Lolland

      ...med bitre salater samt valnødde mayo

  • Suppe af kartofler fra Tokkerupgaard

      ...serveret med bacon af uldgrise samt vinter porre

  • Marineret laks serveret med ræve sauce

      ...samt salat af fennikel fra Lolle Frugt

Vinterens Hovedretter

  • Svinekæber braiseret i mørk øl og æblemost fra Lilleø

      ...serveret med stegt grønkål samt glaserede rodfrugter

  • Langtidsstegt oksetykkam fra Kirkehøjen

      ...med rødbede og løg samt intens rødvins sauce

  • Stegt svinekortelet på skaft

      ...serveret med gulerødder som bagte og cremede, samt sauce på østershatte

  • Stegt andebryst

      ...serveret med sprød kugle af confiteret andelår, samt salat af rosenkål blade og cremede persillerødder og en ande glace smagt til med gastrik

Til alle hovedretter følger kartofler efter ønske: Grov karoffel kompot med urter, små ristede kartofler i brunet smør eller Pommes anna (kartoffel bagt i lag med smør og løg).

Tilkøb af en oste servering med 3 slags lokale oste med hjemmelavet kompot og knækbrød

Vinterens Desserter

  • Chokolade fondant

      ...med iscreme på svesker samt sprøde vafler

  • Brødbudding af daggammelt brød

      ...serveret med æbler samt vanilje iscreme

  • Ostekage af friskost fra Knuthenlund

      ...samt hjemmelavet kiks og syltede kirsebær fra køkkents skattekammer

  • Tærte af Lillø æbler

      ...serveret med mælke iscreme samr ristede sukker mandler

"Let us love winter, for it is the spring of genius"

Det Gamle Røgeri · Havnevej 7, 2670 Greve · T: +45 43 69 90 80 · info@detgamleroegeri.dk